TechTastic

Nieuw patent wijst op belangrijke functie PlayStation 5 (PS5)

Sony heeft al bekendgemaakt dat de PlayStation 5 (PS5) is uitgerust met een SSD voor razendsnelle schrijf- en leessnelheden. Het resultaat is dat de laadtijden tot een minimum worden beperkt. In een demonstratie gebruikte Sony-topman Cerny de fast travel-functie in Spider-Man. Waar de PS4 Pro maar liefst 15 seconden nodig had om de wereld te laden, daar deed de PS5 het in slechts 0,8 seconde. Een onlangs ingediend patent suggereert dat dit slechts het begin is en dat Sony ernaar streeft om laadschermen in zijn geheel te elimineren. Sony wil laadtijden elimineren Hoe de technologie werkt, is door het splitsen van omgevingen in verschillende segmenten die los van elkaar worden ingeladen. Mocht het bedrijf deze technologie inzetten voor de PS5,...

» Lees verder ...