Appletips.nl

YouTube: Registreren van kijk- en zoekgedrag uitschakelen

De meeste YouTube gebruikers zullen ingelogd zijn met hun Google Account in de app. Hierdoor kun je video's bewaren in afspeelijsten, video's leuk vinden, inhoud synchroniseren en meer. Het nadeel hiervan is wel dat je kijk- en zoekgedrag wordt gemonitord en gekoppeld aan je account. Hierdoor kan YouTube je aanbevelingen geven op eerder bekeken video's […]

» Lees verder ...