TechTastic

PlayStation 5 (PS5) laat PS4 Pro ver achter zich in vergelijking video

Sony bracht in april al naar buiten dat de PlayStation 5 (PS5) zal beschikken over razendsnelle flashopslag. Het Japanse bedrijf heeft nu in een video ook getoond hoeveel sneller de console in de praktijk is in vergelijking met de huidige PlayStation 4 Pro. Volgens Sony zijn ‘immersive’ (meeslepend) en ‘seamless’ (naadloos) de twee sleutelwoorden voor de toekomstige richting van PlayStation. Laadtijden PlayStation 5 Tijdens de presentatie op de Corporate Strategy Meeting toonde Sony een video, waarin de laadtijden tussen de PS4 Pro en PlayStation 5 met elkaar werden vergeleken. De PS4 Pro had 8 seconden nodig om de wereld te laden, terwijl de PS5 slechts 0,8 seconde nodig had. Dat is niet verwonderlijk, aangezien een SSD in alle situaties aanzienlijk...

» Lees verder ...