TechTastic

PlayStation 5 (PS5) verschijnt niet binnen 12 maanden

Deze maand zijn we meer te weten gekomen over de hardware van de PlayStation 5, echter laat de lancering nog minstens een jaar op zich wachten. Sony maakte tijdens de kwartaalcijfers namelijk bekend dat de PS5 niet vóór het voorjaar van 2020 zal worden uitgebracht. Lancering PlayStation 5 Het Japanse bedrijf zal veel geld vrijmaken voor de lancering van de PS5 en in de cijfers is geen verhoging van de marketingkosten te zien voor het huidige fiscale jaar, dat loopt tussen april 2019 en maart 2020. Op basis daarvan is het duidelijk dat de nieuwe console pas na deze periode wordt gelanceerd. Volgens andere bronnen is Sony deze maand ook begonnen met het vrijgeven van PS5-devkits aan ontwikkelaars van derde...

» Lees verder ...