TechTastic

Samsung Galaxy S9 in het wild gespot

We hebben in de afgelopen dagen verschillende afbeeldingen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zien verschijnen die het ontwerp van de telefoons praktisch bevestigen. Gisteren werden er zelfs afbeeldingen van de Galaxy S9 gevonden in de officiële Unpacked 2018-app van Samsung. Vandaag is het opnieuw raak en ditmaal zijn er foto’s verschenen van een Galaxy S9-prototype die wordt opgestart. → Als eerste de Samsung Galaxy S9 of S9+ ontvangen? Schrijf je dan nu in.  Foto van Samsung Galaxy S9 De foto’s werden gepubliceerd op de Facebook-pagina van een smartphoneshop uit Vietnam. Volgens het bericht heeft iemand toegang gekregen tot een prototype van de Galaxy S9. Dat is overigens niet bijzonder, want we weten dankzij een aantal Reddit-gebruikers dat Samsung...

» Lees verder ...