TechTastic

Engelstalige Super Mario Encyclopedia komt in oktober

Nintendo en Dark Horse Comics hebben vandaag de Engelstalige versie van Super Mario Encyclopedia aangekondigd voor alle fans van Mario. De Super Mario Encyclopedia wordt een rijk geïllustreerde en uiterst gedetailleerde blik op de evolutie van de Super Mario-serie. Het oorspronkelijk boek werd in 2015 in Japan uitgebracht en de Engelse vertaling had volgens Amazon oorspronkelijk op 15 juni 2017 moeten verschijnen. Die datum werd nooit gehaald, maar de Mario-encyclopedie is nu beschikbaar voor pre-order voor $39,99. Super Mario Encyclopedia De Japanse versie van de Super Mario Encyclopedia bevat 256 pagina’s met uitgebreide informatie over 17 Super Mario-games, van het origineel tot Super Mario 3D World. In oktober verscheen er ook al een Duitse en Spaanse versie van het boek....

» Lees verder ...