TechTastic

Samsung Galaxy S9 krijgt 3D Emoji, gezichtsherkenning en stereo speakers

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zullen worden uitgerust met een ‘3D Emoji’-functie, een verbeterde versie van de Animoji van de iPhone X. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Zuid-Koreaanse ETNews. Daarnaast wordt het mogelijk om 3D-gezichtsherkenning en irisherkenning tegelijkertijd te gebruiken om de beveiliging te verbeteren. 3D Emoji voor Galaxy S9 De site claimt met meerdere bronnen te hebben gesproken die de Galaxy S9 en S9+ inmiddels hebben getest. Zij bevestigen dat het ontwerp van de Galaxy S9-serie een evolutie is van de S8-serie. De randen van het scherm zouden echter minder gekromd zijn en de S9-serie is mogelijk ook een fractie dunner dan de S9-serie. Verder hebben we op verschillende renders gezien dat de onderste bezel een fractie...

» Lees verder ...