TechTastic

EA brengt Anthem begin 2019 naar Xbox One, PlayStation 4 en pc

Het gerucht deed vorige week al de ronde, maar vandaag bevestigde EA het slechte nieuws: Anthem wordt niet in 2018 uitgebracht. De volledig nieuwe game van ontwikkelaar BioWare, bekend van Dragon Age en Mass Effect, staat nu gepland voor 2019. Overigens claimt de uitgever dat het geen vertraging betreft. Anthem uitgesteld EA deelde het nieuws met The Wall Street Journal, terwijl Kotaku eerder deze maand al naar buiten bracht dat Anthem vertraging had opgelopen. Volgens EA-cfo Blake Jorgensen is dit echter onwaar, hoewel er op de officiële website nog altijd wordt gesproken over een lancering in de herfst van 2018. pic.twitter.com/5aNQcxpiBo — Sarah E. Needleman (@saraheneedleman) January 30, 2018 Waarom Anthem later dan verwacht verschijnt is niet helemaal duidelijk. Bronnen...

» Lees verder ...