TechTastic

Dit zijn de bestverkopende Nintendo Switch-games

Nintendo presenteerde vandaag zijn kwartaalcijfers en daaruit bleek dat de Nintendo Switch het goed blijft doen. Er zijn inmiddels meer Switch-console geleverd dan Wii U’s en dat is een knappe prestatie gezien het feit dat het systeem nog niet eens een jaar beschikbaar is. Daarnaast onthulde het Japanse bedrijf ook de bestverkopende Switch-games tot nu toe. Populariteit Nintendo Switch Er zijn in het laatste kwartaal van 2017 7,2 miljoen exemplaren van de Switch geleverd. Dat is aanzienlijk meer dan de 2,9 miljoen een kwartaal eerder, hoewel dat eenvoudig is te verklaren vanwege de feestdagen waarin veel consoles en games worden verkocht. Het blijkt ook dat het bedrijf in totaal al meer exemplaren van de Switch heeft verkocht dan in de...

» Lees verder ...