TechTastic

Deze PlayStation 4-games zijn in februari gratis voor PS Plus-abonnees

We verwachten dat Sony later vandaag met een officiële aankondiging komt, maar dankzij de PlayStation Store weten we al welke PlayStation 4-games er in februari beschikbaar worden gesteld aan PlayStation Plus gebruikers. ResetEra-gebruiker bombshell ontdekte dat er in de PlayStation Plus-sectie van de PlayStation Store de games voor volgende maand werden genoemd, hoewel de afbeeldingen van de huidige games nog werden weergegeven. Sony heeft de fout sindsdien hersteld, echter was de informatie toen al gelekt. Update: Sony heeft alle PlayStation Plus-games voor februari aangekondigd. Knack (PS4) RiME (PS4) StarBlood Arena (PS Plus bonus – PS VR required) Spelunker HD (PS3) Mugen Souls Z (PS3) Exiles End (PS Vita) Grand Kingdom (PS Vita & PS4) PlayStation Plus-games – februari 2018 Vanaf 6 februari kunnen PlayStation Plus-abonnees met een PlayStation...

» Lees verder ...