TechTastic

Call of Duty WWII – The Resistance: dit zijn de nieuwe maps

Call of Duty: WWII keerde eind 2017 weer terug naar de roots van een serie. Het is een uiterst welkome en broodnodige verandering nadat er jarenlang futuristische games in de serie verschenen, die steeds minder goed werden verkocht. We zitten inmiddels alweer verschillende maanden na de release en dat betekent dat het tijd is voor de eerste dlc: The Resistance. Deze uitbreiding introduceert vier nieuwe voor de reguliere multiplayer en een nieuwe Zombies-map. Call of Duty: WWII – The Resistance Anthropoid Anthropoid is zeker niet een van de spectaculairste maps in The Resistance, maar heeft desondanks een goede mix van steegjes en open gebieden. Spelers bevinden zich in Praag en de map is geïnspireerd door Operatie Anthropoid, de beroemde moordaanslag...

» Lees verder ...