TechTastic

Volgende Nintendo Direct draait om online diensten Nintendo Switch

Tijdens de laatste Nintendo Direct werd bekendgemaakt dat Dark Souls: Remastered, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario Tennis Aces en Kirby Star Allies in de komende maanden voor de Nintendo Switch worden uitgebracht. Volgens nieuwe geruchten op Twitter zal er in februari ook nog een nieuwe en veel grotere Nintendo Direct plaatsvinden. Nintendo Direct – februari 2018 De focus van de volgende Nintendo Direct zou liggen op de online functies van de Nintendo Switch, waarbij we ook meer informatie zullen ontvangen over de betaalde en gratis online abonnementen van het bedrijf. Volgens Twitter-gebruiker @paablosf_ stond deze onthulling oorspronkelijk gepland voor januari, maar vanwege de 5.0-update en de online functies is het uitgesteld tot half februari, waarschijnlijk tussen 12 en 15...

» Lees verder ...