TechTastic

EA-games in toekomst exclusief naar Xbox One?

Microsoft zou volgens een nieuw gerucht overwegen om het gebrek aan exclusieve games voor de Xbox in één keer op te lossen. Het bedrijf uit Redmond zou namelijk plannen hebben om Electronic Arts over te nemen. Daarnaast wordt er ook gesproken over een overname van Valve en PUBG, waarmee Microsoft vorig jaar een exclusieve deal aanging voor PlayerUnkown’s Battleground. Microsoft wil EA overnemen De Xbox One heeft sinds de lancering moeite om de PlayStation 4 van concurrent Sony bij te benen. Microsoft heeft tot op heden nog niet bekendgemaakt hoeveel consoles er zijn verkocht, maar analisten verwachten dat de Xbox One 35 miljoen keer is verkocht, terwijl er inmiddels al meer dan 73 miljoen exemplaren van de PlayStation 4 zijn...

» Lees verder ...