TechTastic

Samsung Galaxy S9 krijgt betere camera en geanimeerde avatars

Er is nog een kleine maand te gaan tot de onthulling van de Samsung Galaxy S9 en S9+, maar dankzij verschillende lekken is er nog weinig wat we niet weten over het tweetal. Dit jaar draait alles om verbetering en niet om innovatie, omdat Samsung voortborduurt op de vorig jaar uitgebracht Galaxy S8-serie. Aan de achterzijde van de Galaxy S9 en S9+ zijn de belangrijkste veranderingen te vinden: de verplaatste vingerafdrukscanner en nieuwe camera’s. Nieuwe camera’s voor Galaxy S9-serie Samsung heeft zich tijdens de ontwikkeling van de Galaxy S9-serie nadrukkelijk gericht op het verbeteren van de fotografische prestaties. Beide toestellen zullen onder andere worden voorzien van verschillende nieuwe camerafuncties. Voor de Galaxy S9+ introduceert Samsung een cameramodule met twee 12-megapixelsensoren,...

» Lees verder ...