TechTastic

Samsung Galaxy S9 gaat irisscanner en gezichtsherkenning combineren

De website SamCentral heeft in een nog niet uitgebrachte Android Oreo-bèta is mogelijk een nieuwe functie ontdekt van de Samsung Galaxy S9 en S9+. In de code van de Galaxy Note 8 Oreo-bèta zijn namelijk verwijzingen gevonden naar ‘Intelligent Scan’, een functie die naar verluidt gezichts- en irisherkenning combineert om de nauwkeurigheid en veiligheid van biometrische authenticatie te verbeteren, zelfs bij weinig of heel helder licht. Samsung Galaxy S9 – Intelligent Scan De recente vlaggenschepen van Samsung zijn allemaal uitgerust met een irisscanner, waarmee je het toestel kan ontgrendelen en persoonlijke data kan beschermen. Op basis van de officiële renders die afgelopen vrijdag werden gepubliceerd durven we wel te stellen dat de Galaxy S9 en S9+ eveneens beschikken over een...

» Lees verder ...