TechTastic

Samsung Galaxy S9 en S9+ duurste modellen in geschiedenis S-serie

Eerder deze maand verscheen er een gerucht dat de Samsung Galaxy S9 en S9+ de duurste modellen zullen zijn in de geschiedenis van de Galaxy S-serie. Een nieuw rapport uit Zuid-Korea lijkt dat gerucht vandaag te ondersteunen. De twee telefoons zullen naar verluidt voor een hogere prijs worden aangeboden bij de drie grootste Koreaanse providers, hoewel het verschil met de Galaxy S8-serie niet enorm zal zijn. Samsung Galaxy S9 en S9 worden duurder In Zuid-Korea zou de Galaxy S9 een prijskaartje krijgen van 950.00 tot 999.000 Koreaanse won, terwijl de Galaxy S8 vorig jaar werd gelanceerd voor 935.000 Koreaanse won. Dit komt neer op een maximale prijsstijging van 6,6 procent. Samsung bracht de Galaxy S8 vorig jaar in Nederland op...

» Lees verder ...