TechTastic

PlayStation 4-games (PlayStation Plus) voor februari mogelijk gelekt

Het einde van de maand is aangebroken en dat betekent dat er volgende week dinsdag weer enkele nieuwe gratis PlayStation 4-, PS3- en PS Vita-games beschikbaar worden gemaakt voor PlayStation Plus-gebruikers. Sony heeft nog niet bekendgemaakt om welke games het gaat, maar net als in de voorgaande maanden is er opnieuw een afbeelding gelekt die de vermeende PlayStation Plus-games voor februari zou tonen. Mocht de informatie van de Reddit-gebruiker kloppen, dan kunnen PlayStation 4-gebruikers zich opmaken voor een spectaculaire line-up. PlayStation Plus februari 2018 Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar op de afbeelding zien we Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Far Cry 4 en That’s You!, die al verschillende maanden gratis is voor...

» Lees verder ...