Mobiel Internet Nieuws

Nederlands straatbeeld gedomineerd door smartphones van Apple en Samsung

In Nederland zijn steeds meer iPhones in gebruik, zo blijkt uit onderzoek van het Telecompaper Consumer Insights Panel. Ruim 30 procent van alle telefoons en smartphones die in het vierde kwartaal van 2017 in Nederland in gebruik waren, was een iPhone. Het aandeel van de iPhone is daarmee in één jaar tijd met bijna drie procentpunten gegroeid. In het Nederlandse straatbeeld waren eind 2017 ook meer smartphones van Huawei en Motorola terug te vinden. Toestellen van Huawei staan in Nederland op de derde plaats van meest gebruikte smartphones. In het vierde kwartaal van 2017 was zeven procent van alle telefoons en smartphones in Nederland een toestel van Huawei.  Motorola zag het gebruik van haar smartphones in Nederland in één jaar...

» Lees verder ...