TechTastic

‘Kleine kans op komst van vernieuwde iPhone SE 2’

De doorgaans goed geïnformeerde KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo heeft investeerders geïnformeerd dat er in het tweede kwartaal van 2018 geen tweede generatie iPhone SE verschijnt. Kuo gelooft niet dat Apple voldoende capaciteit heeft om in een jaar tijd vier nieuwe iPhones op de markt te brengen. Er gaan geruchten dat Apple drie nieuwe iPhones op de markt gaat brengen, waaronder een tweede generatie iPhone X met een nieuw intern ontwerp, een grotere 6,5-inch iPhone X Plus en een goedkopere 6,1-inch iPhone met een lcd-scherm en Face ID. “De aankondiging van drie nieuwe iPhone-modellen in hetzelfde kwartaal in de tweede helft van 2017 was de eerste keer dat Apple zo’n grootse inspanning leverde, en we geloven dat de uitgestelde lancering van...

» Lees verder ...