TechTastic

Het laatste nieuws over de iPhone X Plus en de 6,1-inch iPhone

Er gaan geruchten dat Apple in de tweede helft van 2018 drie nieuwe iPhones gaat introduceren. Ming-Chi Kuo, de doorgaans goed geïnformeerde analist van KGI Securities, heeft in zijn nieuwste rapport meer informatie naar buiten gebracht over de nieuwe iPhone X, iPhone X Plus en de goedkopere 6,1-inch iPhone met lcd-scherm. Gloednieuwe betaalbare iPhone De nieuwe 6,1-inch iPhone zal naar verluidt worden geproduceerd door de Taiwanese fabrikanten Pegatron, Foxconn en Wistron, die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk 60 %, 30 % en 10 % van de gehele productie. Japan Display zal ongeveer 70 procent van de lcd-schermen voor deze iPhone leveren. Eerder deze maand werd gesuggereerd dat het zou gaan om een ‘Full Active’-scherm met slanke bezels van 0,5 mm aan...

» Lees verder ...