Navigatie nieuws

Flitsmeister verbetert design en komt met navigatie

In de nieuwste versie van Flitsmeister zijn grote verbeteringen doorgevoerd en is de meest gevraagde feature navigatie met gesproken instructies toegevoegd. De schermen van de waarschuwingen zijn volledig naar boven geplaatst. Er wordt meer ruimte gecreëerd op de kaart, waardoor de gebruiker hier altijd goed zicht op heeft. Ook zijn de snelheidsindicatoren en reistijden aangepast op een manier die minder ruimte inneemt. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de gebruiker alle verkeersinformatie in één oogopslag kan zien.Navigatie in Flitsmeister is de meest gevraagde feature ooit. Inmiddels is het mogelijk om naar een eindbestemming te navigeren. De instructies worden op minimale wijze in beeld gebracht met gesproken berichten en minimale afleiding. Op het moment dat de gebruiker de instructie daadwerkelijk...

» Lees verder ...