TechTastic

EX Raid Battles in Pokémon Go gevuld met spoofers

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft al verschillende keren maatregelen genomen om het manipuleren van gps-gegevens (spoofing) tegen te gaan, maar erg effectief lijken ze tot op heden niet te zijn. Verschillende spelers hebben online hun ervaringen gedeeld over EX Raid Battles die vol zitten met spoofers. Spoofers in Pokémon Go Spoofers gebruiken een programma die hun locatie ‘faken’, zodat ze in principe overal ter wereld kunnen spelen, zonder daar ook aanwezig te zijn. Op Reddit publiceerde een gebruiker van The Silph Road een ervaring, waarbij er slechts drie Pokémon Go-spelers fysiek aanwezig waren uit een zestigtal mensen die volgens de game deelnamen aan een EX Raid in New York. Andere Pokémon Go-spelers delen in het topic soortgelijke ervaringen tijdens Raid Battles...

» Lees verder ...