TechTastic

‘Apple heeft productie iPhone X gehalveerd’

Het begint er steeds meer op te lijken dat de iPhone X een minder groot succes is dan oorspronkelijk werd gedacht. Volgens Nikkei Asian Review wil Apple zijn productiedoel van 40 miljoen iPhone X exemplaren in het eerste kwartaal van dit jaar namelijk halveren. Apple zou zijn leveranciers hebben geïnformeerd dat het vanwege de lager dan verwachte verkoop tijdens de feestdagen in belangrijke markten zoals Europa, de Verenigde Staten en China, heeft besloten om de doelstelling te verlagen naar ongeveer 20 miljoen stuks. De iPhone X is de eerste smartphone van Apple met een oled-scherm en heeft in Nederland een adviesprijs van 1159 euro. Tegenvallende vraag naar iPhone X De hoge kosten van het oled-scherm van Samsung zou een van...

» Lees verder ...