TechTastic

Pokémon Go Community Day introduceert surfende Pikachu

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic wil spelers vaker gaan samenbrengen en daar moeten de nieuwe Pokémon Go Community Days bij gaan helpen Deze nieuwe wereldwijde evenementen zullen maandelijks plaatsvinden in lokale parken, waar je speciale Pokémon kunt vangen en dubbele XP ontvangt. De eerste Pokémon Go Community Day begint op 20 januari en trainers ontvangen tijdens dit evenement unieke items, een Pikachu met een unieke aanval en extra XP. Pokémon Go Community Days Het evenement duurt drie uur en zal plaatsvinden in lokale parken van 11:00 tot 14:00 Nederlandse tijd. “We worden constant overrompeld door de passie van Pokémon Go-spelers over de hele wereld en we hopen dat elke Pokémon Go Community Day zal bijdrage aan de populariteit van lokale evenementen en...

» Lees verder ...