TechTastic

Xbox One X-versie PlayerUnknown’s Battlegrounds draait op 30 frames per seconde

PlayerUnknown’s Battlegrounds komt deze maand naar de Xbox One. Daarnaast heeft ontwikkelaar Bluehole de game geoptimaliseerd voor de onlangs uitgebrachte Xbox One X, waardoor de PUBG draait op 60 frames per seconde. Gebruikers van de reguliere Xbox One zullen genoegen moeten nemen met de helft van de framerate. Xbox One X-versie PlayerUnknown’s Battlegrounds “Op de Xbox One X draait de game absoluut op 60 frames per seconde”, aldus maker Brendan Greene in de laatste editie van GamesTM. “Op de [standaard] Xbox One weten we het niet zeker, misschien moeten we het beperken tot 30 frames per seconde, maar de laatste keer dat ik het spel zag, draaide het op ongeveer 30 tot 40 frames per seconde.” Toch is het doel...

» Lees verder ...