TechTastic

‘Opvolger iPhone X krijgt nog meer door Apple ontworpen chips’

De opvolgers van de iPhone X zullen in de komende jaren over nog meer chips beschikken die door Apple zijn ontworpen. Volgens een rapport van de Japanse zakenkrant Nikkei zou het bedrijf van plan zijn om chips voor energiebeheer te ontwikkelen, waardoor men minder afhankelijk zal worden van externe chipontwerpers. Apple gaat energiebeheerchip ontwikkelen Op dit moment vertrouwt Apple op leverancier Dialog Semiconductor voor die processors, die ervoor zorgen dat een iPhone correct oplaadt en niet te veel energie verbruikt. Anonieme bronnen zouden Nikkei hebben geïnformeerd dat Apple volgend jaar de helft van alle chips zou kunnen vervangen, terwijl een andere bron claimt dat de verandering tot 2019 zou kunnen worden uitgesteld. Dit zou betekenen dat de opvolger van de huidige...

» Lees verder ...