TechTastic

Waar is de Nintendo Classic Mini: SNES uit voorraad te koop?

De Nintendo Classic Mini: SNES werd in september op de markt gebracht en is het ideale cadeautje voor Sinterklaas en Kerst, echter blijkt de console nog altijd moeilijk te verkrijgen zijn. Er is gelukkig goed nieuws, want Nintendo heeft de Wehkamp deze week voorzien van een nieuwe levering, waardoor je de Classic Mini: SNES eindelijk weer kan bestellen. Nintendo Classic Mini: SNES Nintendo hanteert in Europa geen adviesprijs, maar de Classic Mini: SNES kost bij het merendeel van de aanbieders rond de 100 euro. Het systeem wordt geleverd met twee controllers en er zijn in totaal 21 games beschikbaar, waaronder Super Mario World, Super Mario: RPG: Legend of the Seven Stars, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Final...

» Lees verder ...