TechTastic

OnePlus maakt gezichtsherkenning ook beschikbaar op OnePlus 3 en 3T

De OnePlus 5T werd vorige week gelanceerd en het toestel introduceerde een nieuwe methode om het toestel razendsnel te ontgrendelen met je gezicht. De Face Unlock-gezichtsherkenning leek een exclusieve functie te zijn van de OnePlus 5T, echter blijkt dat helemaal niet het geval te zijn. Recentelijk begon de Chinese fabrikant namelijk met de uitrol van de OxygenOS 5.0-update, dat gebaseerd is op Android 8.0 Oreo, voor de OnePlus 3 en 3T en het blijkt dat Face Unlock ook voor deze toestellen beschikbaar is. Bovendien is Face Unlock in de eerste Oreo-bèta voor de OnePlus 5 ook aanwezig. Gezichtsherkenning OnePlus 3 en 3T Opmerkelijk genoeg maakte OnePlus in de release-notities van de OxygenOS 5.0-update geen melding van de aanwezigheid van Face...

» Lees verder ...