TechTastic

Nieuwe Pokémon Go-update introduceert irritante bug

Het lijkt erop dat de nieuwste update voor de iOS-versie van Pokémon Go ook een nieuwe bug heeft geïntroduceerd. Verschillende iPhone-gebruikers klagen over het feit dat de game zich automatisch vergrendeld na enkele seconden tot een minuut, waardoor het lastig wordt om de game te spelen. Een manier om te voorkomen dat spel wordt vergrendeld is door voortdurend op het scherm te tikken, wat een probleem kan zijn voor spelers die hun smartphone tijdens het lopen in hun broekzak stoppen. Pokémon Go-bug Vanwege deze nieuwe bug kunnen veel spelers niet ten volle profiteren van de huidige in-game bonussen. Tot 1 december ontvangen spelers dubbele XP en Stardust plus speciale Lure-modules. Niantic is naar verluidt op de hoogte van de bug...

» Lees verder ...