TechTastic

Microsoft brengt Edge naar iOS en Android

Microsoft heeft zijn Edge-browser in de Verenigde Staten, China, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk uitgebracht voor iOS en Android. De mobiele browser was al enige tijd in ontwikkeling, maar donderdag verscheen voor beide besturingssystemen de definitieve versie. Deze mobiele versie van Edge is vooral handig wanneer je op je Windows 10-pc door wilt gaan waar je tijdens een mobiele browsersessie bent gebleven en vice versa. Edge voor iOS en Android Het bedrijf uit Redmond heeft zijn ‘Continue on PC’-functionaliteit geïntegreerd in Edge voor iOS en Android, zodat je direct verder kan gaan op je Windows 10-pc wanneer een site niet correct wordt geladen op je mobiele apparaat of wanneer je liever gebruik maakt van een muis en toetsenbord. Bovendien is het...

» Lees verder ...