TechTastic

Massaproductie Exynos-chip voor Samsung Galaxy S9 van start gegaan

Vorige week bereikte ons het nieuws dat de Samsung Galaxy S9 en S9+ mogelijk al in januari voor het eerst aan de wereld worden getoond. Beide toestellen zouden in maart uitgebreid worden gepresenteerd, gevolgd door een lancering enkele weken later. Samsung lijkt vandaag ook een hint te geven dat de Galaxy S9-serie eerder dan verwacht op de markt wordt gebracht, want het kondigde aan dat de massaproductie van tweede generatie 10nm FinFET-procestechnologie van start is gegaan. Vroege lancering Samsung Galaxy S9 De Samsung Galaxy S9 en S9+ zullen worden aangedreven door een chip die zal profiteren van deze verbeterde technologie. Het gaat hier vermoedelijk om de recent aangekondigde Exynos 9810 en Qualcomm Snapdragon 845, die beide door Samsung worden geproduceerd....

» Lees verder ...