Bright

Man die Trumps Twitter-account offline haalde ‘wil zijn leven terug’

Bahtiyar Duysak werkte tijdelijk in de VS voor Twitter. Op het hoofdkwartier van Twitter in San Francisco was hij een graag geziene medewerker bij de klachtenservice. Vlak voor het einde van zijn laatste dienst kreeg hij een klacht binnen over Trumps account. Omdat hij naar eigen zeggen doodmoe was, zette hij zonder er lang over na te denken de formele procedure in werking die Twitter heeft ingesteld om accounts van gebruikers uit de lucht te halen. Daarna sloot hij zijn computer af en ging hij naar huis. Pas na een paar uur kreeg Duysak door wat er gebeurd was. Het account van Trump, die miljoenen volgers heeft, was daadwerkelijk uit de lucht gehaald. Het duurde precies elf minuten dat Trump...

» Lees verder ...