TechTastic

iPhone X kopen? Nu tijdelijk uit voorraad leverbaar

De iPhone X werd enkele weken geleden gelanceerd in Nederland en het toestel is sindsdien continu uitverkocht geweest. In de online Apple Store is er momenteel een levertijd van twee weken, maar mocht je niet langer kunnen wachten dan hebben we goed nieuws voor je. Op dit moment is de zilveren iPhone X met 256GB opslagruimte namelijk uit voorraad leverbaar bij Centralpoint.nl. Je kan de prijs met 10 euro verzachten door de kortingscode 301L-AEN3-E57C-06OM in te voeren. iPhone X voorraad Mocht je de iPhone X liever in combinatie met een abonnement aanschaffen, dan kun je natuurlijk ook terecht bij de Nederlandse providers. Bij het merendeel van de onderstaande is de levertijd inmiddels teruggelopen naar twee tot drie weken. Apple-ceo Tim Cook...

» Lees verder ...