Bright

Google Home beantwoordt nu ook twee vragen in één keer

Google Home onderscheidt zich van de slimme speakers van Amazon met onder andere de ondersteuning voor meerdere gebruikers. Zo weet de Google-speaker of jij of je partner vraagt wat er in de agenda staat. Maar Google Home kon tot nu toe maar één vraag per keer verwerken. Wilde je weten wat er in je agenda stond én wat het weer morgen zou zijn, dan moest je de eerste vraag stellen, wachten op het antwoord, en vervolgens de tweede vraag stellen. Maar Google Home kan voortaan twee vragen tegelijkertijd verstaan en beantwoorden. Zo kun je bijvoorbeeld vragen hoe laat het is en welke reminders je had ingesproken. Of je kunt vragen 'wat is het weer voor morgen en hoeveel calorieën zitten er in een appel?' Google Home...

» Lees verder ...