TechTastic

Foto’s van iOS en Android versturen naar Windows 10 wordt makkelijker

Microsoft werkt aan een iOS- en Android-app waarmee gebruikers video’s en foto’s op een eenvoudige manier kunnen uitwisselen met een Windows 10-pc. Volgens het Italiaanse Aggiornamenti Lumia zal deze functionaliteit onderdeel uitmaken van een toekomstige Windows 10-update. Foto’s delen in Windows 10 Het zal dienen als een aanvulling op de Foto’s-app van Windows 10 en maakt het mogelijk om foto’s en video’s rechtstreeks naar je bureaublad te sturen wanneer de apparaten in kwestie zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. OneDrive beschikt over soortgelijke functionaliteit, echter zouden gebruikers zich niet hoeven aan te melden voor de clouddienst van Microsoft. De OneDrive-app plaats foto’s namelijk in de achtergrond op de servers van Microsoft en importeert ze later in de Foto’s-App, terwijl deze nieuwe...

» Lees verder ...