TechTastic

Deze PlayStation 4-, PS3- en PS Vita-games zijn in december gratis

De laatste maand van het jaar is bijna aangebroken en dat betekent dat Sony weer enkele nieuwe gratis PlayStation 4-, PlayStation 3- en PlayStation Vita-games heeft aangekondigd voor PlayStation Plus-gebruikers. Gisteren lekte er al een promotionele afbeelding uit waarop de games voor de PlayStation 4 waren te zien. PlayStation Plus december 2017 Darksiders 2 en Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends kunnen door PlayStation 4-gebruikers met een PlayStation Plus-abonnement worden gedownload. Darksiders 2: Deathinitive Edition is een remaster van het origineel uit 2012. De game werd in 2015 uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends is een vechtgame die qua gameplay vergelijkbaar is met Smash Bros. waarin vier spelers het tegen...

» Lees verder ...