TechTastic

Apple verhelpt root-bug in macOS High Sierra met beveiligingsupdate

Apple heeft een dag na de ontdekking van de root-bug in macOS 10.13 High Sierra een beveiligingsupdate uitgebracht om het lek te dichten. De ondersteuningspagina van de beveiligingsupdate bevestigt dat het beveiligingslek wordt verholpen dat het mogelijk maakte om root-toegang te verkrijgen tot een Mac zonder het invoeren van een wachtwoord. macOS 10.13 High Sierra root-bug Het bedrijf uit Cupertino zegt dat macOS-gebruikers de update zo snel mogelijk moeten installeren. Apple doet er alles aan om het verspreiden van de beveiligingsupdate te versnellen en de update zal op korte termijn automatisch worden geïnstalleerd op alle systemen met macOS High Sierra. Daarnaast biedt het bedrijf in een verklaring zijn excuses aan voor het slordige lek. Apple legt tijdens zijn presentaties vaak...

» Lees verder ...