TechTastic

Foto’s en specs van Xiaomi Redmi 5 en 5 Plus gelekt

De Xiaomi Redmi 5 en 5 Plus worden volgende week officieel aangekondigd, maar bij de Chinese telecomwaakhond Tenaa zijn al foto’s en specificaties van beide toestellen gepubliceerd. Uit deze informatie blijkt dat nieuwe Xiaomi-telefoons zijn uitgerust met een 18:9-scherm. Nieuwe Xiaomi-smartphones Xiaomi maakte op Weibo bekend dat de Redmi 5 en 5 Plus op donderdag 7 december zullen worden aangekondigd. Het bedrijf bevestigde de namen van de telefoons en toonde eveneens kleine thumbnails. Xiaomi Redmi 5 Plus Volgens Tenaa wordt de Xiaomi Redmi 5 voorzien van een 5,7-inch 18:9-scherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels. Onder de motorkap zou een 1,8GHz octa-core processor zijn te vinden, waarvan wordt verwacht dat het gaat om de Snapdragon 450-soc van Qualcomm....

» Lees verder ...