Bright

Bunq lanceert dienst om geld in te zamelen

Op Bunq.me kun je een eigen donatiepagina maken. De pagina kan volgens Bunq 'binnen een paar seconden' opgezet worden in de app, waarna je de link met anderen kunt delen. Donateurs voeren zelf een bedrag in dat via iDeal of Sofort wordt overgemaakt. De betaling verschijnt daarna direct op de Bunq-rekening. Ook gratis Bunq-accounts kunnen van het nieuwe donatieplatform gebruikmaken, zegt een woordvoerder tegen RTL Z. De limiet voor een donatie is 10.000 euro voor iDeal en 250 euro voor Sofort. Op je gratis Bunq-rekening mag zoveel geld staan als je wilt en er kan per dag maximaal 50.000 euro worden overgeboekt naar een andere bankrekening. "Door een compleet nieuwe methode om geld op te halen te introduceren, zetten we de volgende stap...

» Lees verder ...