TechTastic

Xbox One S met Assassin’s Creed: Origins en Call of Duty: WWII voor 219 euro

De Xbox One S is deze week in de aanbieding bij alle Nederlandse aanbieders. Op dit moment wordt de console voor slechts 219 euro geleverd met twee nieuwe en absolute toppers. Je kan kiezen uit de combinaties Forza Horizon 3 & Call of Duty: WWII en Assassin’s Creed: Origins & Call of Duty: WWII. Daarnaast is de 1TB-versie ook beschikbaar voor een meerprijs van 50 euro. De zojuist genoemde bundels zijn inmiddels te bestellen bij: MediaMarkt, Intertoys en Bart Smit. De aanbieding loopt tot en met zondag 5 november. Mocht je nu een bestelling plaatsen, dan zal je nog even geduld moeten hebben want Call of Duty: WWII wordt aanstaande vrijdag gelanceerd en vanaf die dag worden de bundels uitgeleverd....

» Lees verder ...