Bright

Tweelingen foppen gezichtsherkenning iPhone X

De iPhone X heeft geen homeknop meer en wordt daarom ontgrendeld via de nieuwe Face ID-gezichtsherkenning. De kans dat iemand anders jouw iPhone X ontgrendelt, is volgens Apple één op een miljoen. Dat is volgens het bedrijf veiliger dan met een vingerafdrukscanner, waar de kans één op 50.000 is dat iemand met zijn vinger jouw telefoon ontgrendelt. Voor eeneiige tweelingen is de beveiliging juist een stuk minder sterk. Mashable vroeg twee tweelingen om de nieuwe gezichtsherkenning van de iPhone X te testen. Wat blijkt? Bij beide tweelingen kon de iPhone X het verschil niet zeggen. En daarmee konden de tweelingen elkaars iPhone X ontgrendelen. Ook CNN Tech liet zien dat het niet uitmaakt wie van de tweeling de iPhone X ontgrendelt: Hoe werkt Face ID? De...

» Lees verder ...