TechTastic

South Park: Phone Destroyer verschijnt op 9 november voor iOS en Android

Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat South Park: Phone Destroyer op 9 november wordt gelanceerd in de Apple App Store en Google Play Store. De game werd in juni al uitgebracht in Canada. Volgens de ontwikkelaars is Phone Destroyer een op kaarten gebaseerde game met de bekende South Park-personages, actievolle strategie, PvP-gevechten en natuurlijk de gebruikelijke humor van de serie. Er zijn in South Park: Phone Destroyer meer dan 80 unieke kaarten te verzamelen, die kunnen worden geüpgraded terwijl je vooruitgang boekt in het spel. De mobiele game bevat ook een singleplayer verhaallijn die geschreven is in samenwerking met South Park Digital Studios. Het doel in in de game is Kenny te vermoorden en dat kun je bereiken door het ultieme...

» Lees verder ...