TechTastic

Snapdragon 845 gaat Samsung Galaxy S9 aandrijven

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn de toestellen waar we in de eerste helft van 2018 het meest naar uitkijken en beide toestellen zullen ongetwijfeld worden aangedreven door nieuwste processors van dat moment. We verwachten dat er net als in voorgaande jaren twee varianten zullen verschijnen: een Europese variant met de Exynos 9 Octa van Samsung en de Qualcomm Snapdragon 845 voor de overige regio’s. Deze nieuwe chip van Qualcomm wordt naar verluidt in december gepresenteerd, waardoor we mogelijk al een idee krijgen wat we we qua specificaties en prestaties van de Galaxy S9-serie mogen verwachten. Een Chinese Weibo-gebruiker heeft namelijk een uitnodiging gepubliceerd voor de Snapdragon Technology Summit die plaatsvindt in Hawai van 4 tot en met 8...

» Lees verder ...