TechTastic

PlayStation 4 Pro met FIFA 18 Ronaldo Edition en 2 controllers voor 355 euro

Het is nog ruim een maand totdat Sinterklaas weer voet aan wal zet in Nederland en dat betekent dat er in de komende periode weer een hoop interessante aanbiedingen op gebied van elektronica en gaming voorbij zullen komen. Eerder deze week schreven we al over de PlayStation 4 Pro-bundel met Call of Duty: WWII bij de MediaMarkt, echter heeft de Bart Smit een nog betere deal voor ons klaarstaan. De PlayStation 4 Pro met twee controllers en twee controllers wordt namelijk aangeboden voor slechts 359 euro, terwijl de bundel bij de concurrentie vanaf 429 euro is te verkrijgen. → Bekijk hier de PlayStation 4 Pro-bundel bij Bart Smit. De bundel bestaat uit de Sony PlayStation 4 Pro met 1TB harde...

» Lees verder ...