TechTastic

Nintendo Classic Mini: SNES twee miljoen keer verkocht

De Nintendo Classic Mini: SNES is net als zijn voorganger uitermate populair. Nintendo kondigde vandaag aan dat er wereldwijd inmiddels twee miljoen exemplaren zijn verkocht en dat is indrukwekkend wanneer we naar de cijfers van de Classic Mini: NES kijken. Nintendo gaf in april te kennen dat er ongeveer 2,3 miljoen exemplaren van de NES (lancering op 11 november 2016) zijn verkocht, terwijl de Classic Mini: SNES nog maar een maand beschikbaar is. Het succes van de Classic Mini: SNES is waarschijnlijk ook de reden waarom het Japanse bedrijf in de zomer de NES opnieuw gaat uitbrengen. De console bleek erg populair te zijn en Nintendo heeft gedurende de productcyclus nog nooit aan de vraag kunnen voldoen. Gelukkig heeft Nintendo van...

» Lees verder ...