Bright

Nieuwe Nokia van 99 euro heeft 2 dagen accuduur

De Nokia 2 heeft een 5-inch lcd-scherm, 8GB opslag en twee camera's: een primaire camera van 8 megapixel en een 5 megapixel frontcamera. De smartphone wordt uitgerust met Android Nougat en kan volgens HMD Global worden geüpdate naar Android Oreo. HMD Global benadrukt vooral de lange batterijduur. "Als mensen op pad zijn, beperken ze nu vaak onbewust wat ze met hun telefoon doen", aldus Juho Sarvikas van HMD Global. Met de grote 4100 mAh-batterij belooft de fabrikant deze lege-batterijen-fobie weg te kunnen nemen. Daarmee lijkt de Nokia 2 een ideaal (backup) toestel voor smartphone-verslaafden die nu halverwege de dag alweer hun powerbank tevoorschijn moeten halen. Met 99 euro is het toestel ook nog lekker geprijsd. Wanneer het toestel in Nederland...

» Lees verder ...