TechTastic

Nieuwe afbeelding toont OnePlus 5T met dunne bezels

We waren er tot kort nog niet zeker van dat de OnePlus 5T werkelijkheid zou gaan worden, maar de geruchtenmolen lijkt inmiddels een einde te maken aan alle twijfels. Vorige week werd er namelijk al een render gepubliceerd van het toestel en vandaag toont telecominsider Evan Blass eveneens een afbeelding waarop de bovenzijde van de OnePlus 5T zou zijn te zien. De doorgaans goed geïnformeerde Blass lijkt te bevestigen dat OnePlus heeft gekozen voor een nieuw ontwerp aan de voorzijde met dunne bezels. We zien nog een kleine bezel aan de bovenkant, terwijl de randen aan de zijkanten extreem smal zijn. OnePlus volgt met de OnePlus 5T het voorbeeld van de concurrentie, zoals de LG V30, iPhone X, Samsung Galaxy...

» Lees verder ...