Bright

‘Netflix werkt aan spin-off van House Of Cards’

The Wrap meldt dat de videodienst zich buigt over verschillende opties voor een spin-off. Een van de scenario's zou draaien om Doug Stamper, de door Michael Kelly gespeelde stafchef van president Underwood. Netflix en het productiehuis van House Of Cards zouden aan nog twee opties werken, maar het is niet bekend wie daarin centraal zouden staan. Maandag maakte Netflix bekend dat het komende, zesde seizoen van House Of Cards het laatste zal zijn. Het bedrijf liet weten dat dat besluit los staat van de beschuldigingen aan het adres van hoofdrolspeler Kevin Spacey. Hij wordt er door Star Trek: Discovery-acteur Anthony Rapp van beticht seksuele avances te hebben gemaakt. Kevin Spacey was ten tijde van het voorval 26, Rapp 14 jaar. Kevin Spacey...

» Lees verder ...