TechTastic

iPhone X kopen? Reviews internationale media gepubliceerd

Gisteren verschenen er al enkele vroege impressies van de iPhone X en vandaag is ook het embargo op de reviews verlopen, waardoor we dankzij de internationale media een idee krijgen wat we aanstaande vrijdag mogen verwachten van het nieuwe vlaggenschip. De algemene consensus is dat de iPhone X een prachtige smartphone is om te zien en dat Face ID in de meeste gevallen snel en probleemloos werkt. Het verdwijnen van de iconische thuisknop wordt niet door iedereen als prettig ervaren en op basis van de reviews verwachten we dat het even kan duren voordat de vervangende gestures natuurlijk aanvoelen. We moeten daarbij opmerken dat het overgrote van de media het toestel nog maar 24 uur heeft mogen gebruiken, waardoor sommige...

» Lees verder ...