HD Nieuws

Canon claimt ‘beste PowerShot G-serie camera ooit’

Canon Europe introduceert het nieuwste topmodel in haar PowerShot G-serie: de PowerShot G1 X Mark III. Deze vervanger van de G1 X Mark II combineert de beeldkwaliteit van een Canon-EOS DSLR met de compacte vormgeving van een PowerShot. De PowerShot G1 X Mark III biedt het flexibele gebruik van een EOS in de compacte body van een PowerShot-model. Deze camera voelt volgens Canon niet alleen goed tijdens het gebruik, maar heeft ook de bekende, intuïtieve bediening van een DSLR. Bovendien kan de PowerShot G1 X Mark III volledig worden aangepast aan de eigen gebruikswensen. De camera heeft een centrale, ingebouwde Electronic Viewfinder (EVF) die is geoptimaliseerd voor hoge resolutie weergave via een Organic EL-display dat 2,36 miljoen beeldpunten telt. De...

» Lees verder ...